Hindsholmskolen løber for lungesyge børn

Børn hjælper børn, når alle eleverne på Hindsholmskolen sammen med en masse andre børn landet over løber penge ind til lungesyge børn. Arkivfoto

Hindsholmskolen løber for lungesyge børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

230 elever fra Hindsholmskolen er med, når Team Rynkeby Skoleløbet afvikles på skoler i hele Norden fredag 23. marts.

Hindsholm: Ønsket om at være med til at gøre en forskel for nogle børn, der har det svært, er en af grundene til, at 230 elever fra Hindsholmskolen deltager i Team Rynkeby Skoleløbet den 23. marts, som netop handler om at samle ind til lungesyge børn.

- Vi er en skole, hvor både omsorg for andre, fællesskab samt psykisk og fysisk trivsel er nogle af vores grundværdier, og derfor giver det også mening for os at deltage i et løb, hvor vi kan samle ind til børn, der er ramt af sygdom, siger Charlotte Kazhel, skoleleder på Hindholmskolen.

Sammenhold

Alene sidste år deltog 115.000 danske skoleelever fra 328 danske skoler i Team Rynkeby Skoleløbet - dertil kom godt 50.000 elever fra de øvrige Nordiske lande. I alt blev der indsamlet godt 14 millioner kroner til børn med kritisk sygdom, hvoraf de 10,4 millioner kroner gik til Børnelungefonden i Danmark.

Men for Hindsholmskolen er resultatet ikke det vigtigste.

- Vi gør meget ud af på vores skole at lave aktiviteter, som styrker livskvaliteten for alle i et forpligtende fællesskab, og det at deltage i et løb for andre børn og unge med behov for hjælp, er derfor både naturligt og giver mening for os, siger skoleleder Charlotte Kazhel.

100.000 skolebørn lider af astma

Behovet er tilsyneladende stort. 100.000 danske skolebørn lider i øjeblikket af astma. Det viser tal fra Børnelungefonden, der sammen med Team Rynkeby Fonden sætter fokus på lungesyge børn ved Team Rynkeby Skoleløbet. /EXP

Hindsholmskolen løber for lungesyge børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce