Hindsholm: De mange foreninger på Hindsholm har ved forskellige lejligheder opfordret lokalrådene og beboerforeningerne om at etablere en fælles kalender, så foreningerne fik mulighed for at koordinere deres aktiviteter - og beboerne på Hindsholm kunne følge med i de mange aktiviteter, som foreningerne udbyder.

Denne opfordring har man valgt at lytte til, og i fremtiden kan man følge med på www.hindsholmkalenderen.dk, hvis man vil se, hvad der sker på Hindsholm. (mlfa)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.