Hindsholm: Året på Hindsholm slutter og begynder med sang. Nytårsaftensdag, mens alt endnu ånder ro, og vi kan nyde de sidste timer af det gamle år, er der formiddagsgudstjeneste i Dalby Kirke klokken 11.

Nytårsdag, hvor krudtrøgen bølger i tågebanker om hushjørnerne. og der er udblødte paprør i gaderne, er der atter gudstjenester - denne gang er det i Viby Kirke klokken 11 og klokken 16 i Stubberup Kirke. (mlfa)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.