Havneplanen og De Konservative


Havneplanen og De Konservative

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokaldebat

Af Else møller

Måle Bygade 46, Kerteminde, på vegne af den konservative byrådsgruppe

Den konservative byrådsgruppe har igen drøftet havneplanen og den udvikling, denne har gennemløbet i første halvår 2008.

Vi anser fortsat , at vinderprojekt "Lyset over Kerteminde" er visionært og særdeles interessant. Konservative vil gerne medvirke i den videre proces fra vision til handling, men for at det kan foregå på et realistisk grundlag, vil vigtige undersøgelser være en forudsætning inden forpligtende handling.

1. For De Konservative vil det være ufravigeligt, at en brugbar løsning på de trafikale problemer er defineret og aftalt.

2. Påvisning af et tilstrækkeligt antal centralt placerede parkeringspladser, såvel i den årelange anlægsperiode som efterfølgende.

3. En realistisk, skriftlig skitsering af muligheder og konsekvenser for at tiltrække investorer inden forpligtende handling. Der skal gives svar på spørgsmålet: Hvilken "pris " er vi villige til at betale for investorernes medvirken?

4. Kanalforudsætningen skal ligeledes belyses såvel teknisk som funktionelt.

5. Hvornår kan de nævnte basale undersøgelser være tilendebragt?

Efter konservatives opfattelse bør tempoet øges markant, så projektets realistiske muligheder kan vurderes inden kommende årsskifte. Det forlyder, at der er ønske om at udvise handlekraft ved at sætte projektet i gang umiddelbart i mindre eller ganske små etaper. Et sådant forslag kan vi støtte, såfremt de ovenfor beskrevne basale undersøgelser er tilendebragt med brugbare resultater. De Konservative vil ikke forsinke processen, men et realistisk beslutningsgrundlag er en forudsætning for et fremsynet og visionært resultat.

Havneplanen og De Konservative

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce