Havnefesten satte igen rekord


Havnefesten satte igen rekord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Omsætningen rundede to millioner, og formanden glæder sig over stor opbakning

KERTEMINDE: Havnefesten nåede en historisk høj omsætning i 2008. For første gang rundede havnefesten de to millioner kroner i omsætning i kroerne, så havnefestens formand, Ole Mørch, havde god grund til at være tilfreds dagen derpå.

- Det har været en fantastisk havnefest, og jeg er fuld af beundring over den store indsats, som de 330 frivillige hjælpere har leveret, siger Ole Mørch.

Han glæder sig blandt andet over, at ungdomskroen Remix fik en rigtig god start.

- Der var mange unge mennesker i kroen, der var en god stemning, en god omsætning og så havde de unge mennesker, der har overtaget kroen, rigtig godt styr på tingene. I det hele taget har jeg bemærket, at der rundt omkring i kroerne er et generationsskifte i gang, og det glæder mig, for det er jo en betingelse for, at havnefesten kan overleve mange år frem i tiden, siger Ole Mørch.

Han glæder sig også over, at entertaineren Rasmus Skovmand kom rigtigt godt fra start i Skipperkroen søndag morgen.

- Jeg synes, han var rigtig god, og det er også de meldinger, jeg har hørt fra andre gæster, der overværede showet, så jeg håber, han kommer igen næste år, siger Ole Mørch.

Han havde mandag endnu ikke fået omsætningstallene fra de enkelte kroer, men han regner med, at Sejlerkroen og Skipperkroen igen i år fik de største omsætninger.

På den negative side ærgrer formanden sig over en alvorlig voldsepisode lørdag aften.

- Episoden fandt sted udenfor havnefestens område - inde på pladsen havde kontrollører og politi godt styr på tingene, fastslår Ole Mørch.

Havnefesten satte igen rekord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce