Kerteminde: Janne Holm Andersen, der er daglig leder af blomsterværkstedet Tine P på Langegade i Kerteminde, har tidligere kunne skrive fynsmester i moderne blomsterkunst på cv'et. I weekenden kunne hun gøre det igen, da der var fynsmesterskab i Ikea i Odense, hvor Janne Holm Andersen vandt i senior-klassen.

Indehaver af blomsterbutikken, Palle Jørgensen, kunne glæde sig over, at Janne Holm Andersen ikke var den eneste fra de otte blomsterbutikker, som der er i kæden, Tine P, der hev en præmie hjem.

Faktisk lavede blomsterbindere fra Tine P's butikker hattrick.

På sejrskamlen fik Janne Holm Andersen selskab af Mette Ågård Rasmussen, der til dagligt arbejder i blomsterværkstedet Tine P i Svendborg. Hun blev nummer to, mens Sanne Harhorn, som arbejder sammen med Janne Holm Andersen i Kerteminde, blev nummer tre.

I slutningen af september skal Janne Holm Andersen til danmarksmesterskabet, som vil blive afholdt på Hindsgavl Slot. Her skal også Laura Høiberg Nielsen fra Hindsholm deltage. Hun er elev i blomsterværkstedet, Tine P. i Rosengårdcentret, og hun vandt i juniorklassen. (mlfa)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.