Hansborg-Sørensen som borgmester?


Hansborg-Sørensen som borgmester?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jeg ser i Fyens Stiftstidende den 8. januar, at Palle Hansborg-Sørensen er blevet valgt til spids- og borgmesterkandidat til næste valg i den nye storkommune. Dur han til det?

Jeg tænker her på sagen omkring Lindø-Terminalens skrotbunker. Palle Hansborg-Sørensen udtalte i Fyens Stiftstidende den 29. maj 2004, at han ikke er det mindste overrasket over, at målingerne af skrottet viser massiv forurening og år i forvejen havde rejst spørgsmålet over for Fyns Amt og Miljøministeriet, men "vi" blev overhørt.

Det var nu ellers ikke svært at komme til orde i den sag, faktisk kørte det lige af sig selv, da der gik hul på den.

Vi har så her en mand, der har svært ved at blive hørt.

Det havde han ellers chancen til, da der kunne klages over forholdene til Naturklagenævnet og Miljøministeriet, men der valgte han sammen med de øvrige socialdemokrater i byrådet at vende problemet og (eller)ansvaret ryggen.

En dybt betænkelig måde at føre byrådspolitik på. Og det aftvinger jo ikke den store respekt, når man siger ét den ene dag og gør noget andet den næste.

Han havde også chancen for at blive hørt i sagen ved åbningen af Fjordens Dag eller i sin nytårstale til kommunen. Men ikke et ord. Det har dog ellers fyldt en del i kommunaldebatten i det forgangne år.

Er der tale om en vis fobi fra Palle Hansborg-Sørensens side, når ting er gjort for komplicerede?

Er der det, er det nok ikke ham, der skal være borgmester.

Hansborg-Sørensen som borgmester?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce