Kerteminde: På lørdag kan der meget vel blive trængsel og alarm i Kerteminde, for her anløber julemanden byen med sit skib.

Han lægger til ved Renæssancehavnen klokken 11, og han har sin sæk fyldt med godteposer, forlyder det fra Kerteminde Cityforening. Det er Cityforeningen, der har sørget for, at manden med det fyldige, hvide skæg midt i denne travle måned har formået at finde tid til at lægge vejen forbi kystbyen til stor jubel for børn og barnelige sjæle.

Efter julemanden er kommet til Kerteminde, går han med op til juletræet på Torvet for at danse rundt om det med børnene.

Denne dag vil det også være muligt at få en tur i hestevogn gennem byen, hvor julemanden kan blive medpassager, hvis det ønskes. (mlfa)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.