Han går all in på politik og ny café

Michael Nielsen bliver i Langeskov-Centret, når han åbner sin nye café ikke langt fra sin tidligere arbejdsplads SuperBrugsen. Men først skal han lige selv vælges til regionsrådet og sørge for, at Konservative får så mange mandater som muligt i Odense Byråd. Arkivfoto: Kim Rune

Han går all in på politik og ny café

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Michael Nielsen har sagt sit job op og har kastet sig ind i valgkampen, både som kandidat til regionsrådet og som støtte for spidskandidat Søren Windell i Odense. Og lige efter valget åbner han en café i Langeskov.

Hvis han virker lidt fortravlet og fjern i blikket ind imellem, er der ikke noget at sige til det. For det er noget af et program, 42-årige Michael Nielsen har i disse uger.

Han har lige sagt sit job op som souschef i SuperBrugsen i Langeskov, hvor han de seneste otte år også har været formand for handelsstandsforeningen. Han fører valgkamp for sig selv - som nr. fem på den konservative liste til regionsrådsvalget, og samtidig har han som formand for Konservative i Odense mere end rigeligt at se til med at hjælpe den nye spidskandidat, Søren Windell, til så godt et valg som muligt.

Uanset hvordan valget går, slutter det ikke her, for tre dage efter, fredag den 24. november, åbner han café i Langeskov-Centret. Og selv om han ikke på nogen måde er gambler, kan han godt genkende billedet med, at han går all in på både politik og en karriere som selvstændig med en café - i en tidligere spilleklub.

- Der er lidt at se til i denne tid, men jeg har jo selv rodet mig ud i det. Da det var svært at finde en kandidat i Odense til regionsrådsvalget, tænkte jeg: Så må jeg jo gøre det, selv om jeg ellers mest har haft organisatorisk arbejde. Men jeg kaster al min energi i det og tror på det, selv om jeg godt kan mærke, at valget til regionsrådet ikke er det, der optager folk mest.

Michael Nielsen har midt i det hele sagt sit job op i SuperBrugsen i Langeskov, hvor han er et kendt ansigt. Han fratrådte i sidste uge.

- Min mor bekymrer sig meget om, hvorvidt det hele nu skal gå, når jeg har opsagt mit faste job. Det er nok den naturlige moderlige bekymring, der spiller ind her. Men nu har jeg i alle otte år, jeg har været formand for handelsstandsforeningen, plæderet for, at nogen skulle åbne en café i Langeskov, uden at nogen har gjort det. Så nu gør jeg det selv, lyder det beslutsomt.

Han har ansat to til køkkenet i caféen, der ligger i Langeskov-Centret, ikke langt fra SuperBrugsen. Også et par deltidsansatte er allerede hyret, men ellers er det tanken, at han selv skal stå i caféen så meget som muligt, måske med lidt hjælp fra kæresten Alex, der dog først og fremmest skal passe sine studier.

Michael Nielsen
Michael Nielsen, 42 år, er formand for Konservative i Odense og nr. fem på den konservative liste til regionsrådsvalget.Han er Odense-kredsens kandidat til regionsrådet og afløser her Lasse Krull, som ikke genopstiller.

Indtil 1. november var han ansat som souschef i SuperBrugsen i Langeskov-Centret.

I otte år har han været formand for den lokale handelsstandsforening.

Bor sammen med sin kæreste Alex i Odense.

Han går all in på politik og ny café

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce