Haller og klubber møder en ny tid


Haller og klubber møder en ny tid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der skal lys, luft og åbenhed ind i idrætscentrene, hvor folk efterspørger idrætstilbud, når det passer dem

Fremtidens idræt er en hel anden end dén, der blev dyrket i 60'erne og 70'erne, hvor mange af de danske sportshaller blev rejst.

C & W arkitekter blev suppleret med foreningskonsulent Anders Lilhav fra DGI Fyn, da politikere og foreningsledere i aftes fik præsenteret oplægget til en udbygning af Kertemindes idrætshaller.

Anders Lilhav pegede på, at fremgangen sker i de individuelle sportsgrene, som folk kan dyrke når som helst.

Han ser derfor en fremtid, hvor et idrætscenter indrettes med en mængde forskellige tilbud, som kan dyrkes uafhængigt af hinanden, og som man kan bestille tid til over nettet:

- Hvis man tænker i et helhedskoncept, hvor hele familien kan tage af sted sammen - dyrke hver sin interesse - og tage hjem sammen, så ringer det ...

Anders Lilhav mente, at tilbuddet også skal omfatte en lækker café med sund mad.

- Det kan lade sig gøre med en "sund kost"-profil. Man har gjort det nogle steder, hvor det ikke er gået ud over omsætning eller indtjening. Og børneforældrene er meget tilfredse, understregede han.

Arkitekt Anders Hulgaard fra C & W arkitekter lagde også stor vægt på lyse og venlige "multi-rum" til fremtidens mangesidede idræt.

I Kerteminde, hvor der er størst pres på haltimerne, og hvor den største investering foreslås, understregede han behovet for at samle kræfterne mest muligt.

Væk med fodboldklubhus

Forslaget fra arkitekterne var her at bygge nyt syd for den eksisterende midterbygning mellem de to haller. Der kunne her skabes en multihal med et helt nyt cafémiljø med udsigt til stadion:

- Fodboldklubbens "midlertidige servicebygning" skal fjernes. Det er naturligt at udbygge centerenheden og samle kræfterne mest muligt, sagde han.

Udbygningen af idrætscentret vil koste en træningsbane, men den foreslås erstattet af en ny ud til fjorden.

C & W arkitekter foreslår i øvrigt også, at den kunststofbane, som er ønsket ved Nymarkshallen, i stedet placeres i Munkebo, hvor man samtidig vil trække stadion over til idrætscentret.

Haller og klubber møder en ny tid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce