Munkebo: To biler, der stod parkeret på Rosendalen i Munkebo, blev tirsdag aften udsat for hærværk, og begge biler har faktisk fået den samme fæle behandling.

Den ene, en Ford Mondeo, fik punkteret alle sine fire dæk og blev overhældt med lim. Den anden bil, en hvid Peugeot Partner, er også blevet smurt ind i noget, der kunne minde om lim. Her er fronten og den venstre side af bilen overhældt af en væske, som Fyns Politi nu formoder, er den klistrede lim.

Desuden har også denne bil fået punkteret nogle hjul. Her er det gået ud over venstre og højre forhjul og det højre baghjul. De tre hjul er blevet punkteret med en ukendt genstand.

Begge tilfælde af hærværk er blevet opdaget af ejerne og meldt til politiet onsdag morgen. (mlfa)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.