Håndboldtrænere fra Langeskov inviteret på Afrika-eventyr

Der er hædringsfest i Kerteminde Kommune hvor en lang række priser skal uddeles til ildsjæle og sportsfolk. Foto: Kim Rune

Håndboldtrænere fra Langeskov inviteret på Afrika-eventyr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BR 66 støtter nyt projekt i Uganda, og nu er trænere fra Langeskov også inviteret med på langfart

Langeskov: Håndboldformand i Langeskov-foreningen BR 66, Claus Schmidt Hansen er vant til at lægge alle sine kræfter i lokale børn og unge. Med håndboldholdet "De Glade Unger" har han tilmed skabt en stor succes for udviklingshæmmede børn. Da barndomskammeraten Kenneth Mose Hansen derfor spurgte, om ikke håndboldklubben ville støtte et håndboldprojekt for børn og unge i landsbyen Apac i Uganda, slog han til med det samme:

- Nu gør vi i forvejen så meget for vores egne lokale børn og unge, så derfor spurgte jeg bestyrelsen, om ikke vi skulle støtte det her, og det var alle med på med det samme, fortæller han.

Håndboldklubben sendte derfor 2000 kroner i kontanter, 10 nye hættetrøjer og kasketter, nogle håndbolde og noget udgået spillertøj afsted til projekt "Handball Uganda."

Tager ikke selv afsted

Tilbage kom en glad besked - og en invitation:

- Nogle gange så bliver man bare blæst omkuld og bliver helt rørt over den fantastiske opbakning, nysgerrighed og velvilje som, vi oplever vores nye håndboldprojekt får. BR66, det er simpelthen høj klasse. Mange tak! Hvis vi får brug for trænere til næste gang vi skal afsted, vil vi meget gerne have BR66 med til Afrika. En gang BR altid BR!!!! skrev projektleder Kenneth Mose Hansen tilbage til Langeskov. Det bliver dog ikke Claus Schmidt Hansen, der stiger på flyet til Afrika i så fald:

- Jeg gør det nok ikke selv, men jeg har da nogle unge eventyrlystne damer og herrer i klubben, som sikkert gerne vil afsted. Jeg håber også, at Kenneth har lyst til at komme ud til os og fortælle om sit spændende projekt, når han engang er hjemme igen, fortæller Claus Schmidt Hansen.

Læs mere på www.handballuganda.dk

Håndboldtrænere fra Langeskov inviteret på Afrika-eventyr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce