Lørdag den 14. april arrangerer Gymnastikforeningen Hindsholm et stjerneløb. Det er håbet, at løbet, som arrangeres som et sponsorløb, vil kunne skaffe penge til køb af nye redskaber.

Hindsholm: Da Kerteminde Kommune har nedsat det kommunale tilskud til foreningerne, forsøger Gymnastikforeningen Hindsholm nu at skaffe penge til nye tiltag på én anderledes måde.

- Det gør vi med glæde, når vi kan gøre det på en sjov måde, men det kræver jo opbakning udefra, hvis det skal lykkes, pointerer Hanne Klokker fra gymnastikforeningen.

Hun håber derfor, at der er mange, som vil bakke op om det udendørsstjerneløb, som foreningen arrangerer lørdag den 14. april fra klokken 9.30 til omkring klokken 12.00. Til arrangementet er det ikke blot foreningens medlemmer og deres pårørende, der er inviteret - også ikke-medlemmer må deltage.

Ruten til stjerneløbet, som er på op til 10 kilometer, er planlagt sådan, at man vender tilbage til halområdet efter at have været ude at vende på et par poster. Det er på den måde muligt at korte ruten, så den passer individuelt.

- Turen skal jo gerne være en hyggelig tur, og ruten kan tages både i løb, gang eller med barnevogn, forklarer Hanne Klokker og fortæller, at der ved posterne vil være små overraskelser og småopgaver.

Turen vil være opdelt i flere små overskuelige etaper.

Stjerneløbet er et sponsorløb, hvor deltagerne selv skal ud og finde sponsorer - jo flere, jo bedre. Det kan være en nabo, som vil sponsorere to kroner pr. kilometer, eller en bedstefar, der vil spytte syv kroner i kassen pr. kilometer. De penge, som deltagerne løber ind, donoreres til gymnastikforeningen, som gerne vil købe nye redskaber.

Hvis du vil være med, skal du melde dig til hos Hanne Klokker senest 10. april. Det skal ske på telefon 29468097 eller på mesinge@c.dk.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.