Groft overfald på par


Groft overfald på par

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VOLD: 46-årig kvinde fik håret klippet af, og 50-årig mand blev slået i hovedet med kølle
LANGESKOV: En mand og en kvinde blev i nat omkring klokken 03.45 brutalt overfaldet i deres eget hjem på Odensevej i Langeskov.

Tre personer, to mænd og en kvinde, trængte ind i villaen ved at smadre en rude i parrets hoveddør. Her overfaldt de den 50-årige mand ved at slå ham i hovedet med køller, mens den 46-årige kvinde fik håret klippet af.

Efter at gerningsmændene var stukket af efter det grove overfald alarmerede parret selv politiet og en ambulance ved at ringe til alarmcentralen på 112.

Ifølge den vagthavende Bent Hansen, Odense Politi, er der muligvis tale om en form for afregning for noget, der tidligere er sket. Parret har angiveligt ingen relationer overhovedet til hverken narko- eller rockermiljøet.

Både manden og kvinden blev efter overfaldet kørt til skadestuen på Odense Universitetshospital. I løbet af formiddagen er først kvinden blevet afhørt, mens politiet endnu ikke kender mandens tilstand efter at have fået slag i hovedet.

Under afhøringen i formiddags har kvinden selv peget på en episode, som muligvis er årsag til nattens overfald. Den fandt sted for tre uger siden på et værtshus i Odense, hvor en kvinde imod sin vilje fik klippet håret af.

Den ene af gerningsmændene beskrives som mand, 30-35 år, 180 centimeter høj, kort mørkt velplejet hår, muligvis sort overskæg. Han var iført lys stropundertrøje og mørke bukser. Muligvis hedder han Jens, da en af de andre gerningsmænd brugte det navn. Der er ikke noget signalement af den anden mand, mens kvinden havde lyst hår i skulderlængde.

Groft overfald på par

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce