Cheftræner Søren Hansen flytter om kort tid til Kerteminde med sin familie

Kerteminde: Great Northern har nu meddelt, at PGA PRO Søren Hansen er ansat som cheftræner og Søren Vadmand som ny administrerende direktør. Dermed er det team, som skal drive det eksklusive og ambitiøse golfanlæg nu på plads og klar til at gennemføre de sidste forberedelser frem mod åbningen den 8. juli 2017.

Søren Hansen har spillet professionel golf på det højeste europæiske og internationale niveau i mere end 20 år. Han har bl.a. spillet alle Majors, alle World Cup turneringer samt den legendariske Ryder Cup turnering. Efter mere end 25 år i udlandet og en meget aktiv karriere som professionel golfspiller har Søren Hansen nu valgt at vende tilbage til Danmark og starte en ny karriere som træner.

- Great Northern er et utrolig ambitiøst golfprojekt med de mest fantastiske rammer, som rummer et unikt potentiale til at blive et golf akademi i topklasse. Jeg glæder mig rigtig meget til at være med til at bygge akademiet op for såvel professionelle som begyndere, og jeg kunne ikke ønske mig en bedre start på en ny karriere som træner, siger 43-årige Søren Hansen, der om kort tid flytter til Kerteminde med sin hustru og to børn.

Den nye administrerende direktør Søren Vadmand kommer med en solid kommerciel og ledelsesmæssig erfaring fra virksomheder som Illum, hvor han var CEO i perioden 2010 - 2015, samt Magasin og Dagrofa, hvorfra han har flere års erfaring som Chief Financial Officer. Senest har Søren Vadmand været forbi sportens verden som CEO for Brøndby IF. (ström)

 

 

  • Nordström_Helle

    Af:

    Jeg har arbejdet som journalist i Kerteminde i rundt regnet 30 år, først på Kjerteminde Avis og siden 2010 på Fyens Stiftstidende.