Kerteminde: Fra lørdag den 12. september kan du på Johannes Larsen Museet bevæge dig rundt og se en ny udstilling, som hedder "Grafiske landskaber."

De to grafikere Siemen Dijkstra og Walter Herzog, som er fra Holland og Tyskland, viser på udstillingen landskabsiagttagelser set gennem deres forskellige temperamenter.

Den hollandske grafiker arbejder med flerfarvetræsnit og viser naturen i alt sin farveflor gennem årstidernes skiften, mens tyske Walter Herzog har en mere melankolsk tilgang til naturen i sine raderinger.

Begge kunstnere var repræsenteret på Sophienholms udstilling Figurativt Fokus i efteråret 2014. Udstillingen kan ses frem til den 6. december (mlfa).

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.