Graffiti-hærværk på retur i Kerteminde


Graffiti-hærværk på retur i Kerteminde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KERTEMINDE: Siden to skoleelever fra Kerteminde og Munkebo blev afsløret i at have begået omfattende graffiti-hærværk i Kerteminde og Odense, er der faldet ro over "branchen" i byen.

Det fortæller kommunens gademedarbejder, Per Bostholm, der har den tætte kontakt til byens unge.

- Vi har af og til lidt graffiti med tusch, men de store og flerfarvede malerier har vi heldigvis ikke oplevet et stykke tid, siger Per Bostholm.

Han tilføjer, at det ikke er ensbetydende med, at de to skoleelever har begået al graffiti i byen.

- Men deres anholdelse og de meget store erstatningskrav har fået andre til at holde sig i skindet - den slags rygtes meget hurtigt i miljøet.

Og så er der også grund til at tro, at den kommunale graffiti-væg, hvor de unge ganske lovligt kan få lov til at udfolde deres talenter, har virket efter hensigten.

Flere politikere har ellers udtrykt bekymring for, at graffiti-væggen ligefrem skulle fostre nye hærværksmænd. Men det passer ikke, fastslår Per Bostholm.

- De unge er flittige til at bruge væggen og holder en rigtig god justits. De er glade for at kunne male ganske lovligt, og jeg har indtil videre ikke haft grund til at tro, at de maler andre steder - væggen er helt klart en god foranstaltning, siger Per Bostholm.

Væggen, som politikerne netop har besluttet skal være et blivende tilbud til de unge, er i øvrigt flyttet fra cricket-klubbens baner til Strandvangen i industrikvarteret.

Graffiti-hærværk på retur i Kerteminde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce