Græskar skal på menuen hos skolebørnene i Kerteminde

Her er er retten "bagt græskar med kødsovs". PR-foto

Græskar skal på menuen hos skolebørnene i Kerteminde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kerteminde: Halloween er uløseligt forbundet med uhyggelige, lysende ansigter skåret i store orange græskar. Og selvom halloween-græskar er populære som aldrig før, så er de græskar, man kan spise stadig en sjældenhed på de danske spiseborde. Men det skal der laves om på, når skolebørn over hele landet skal lave mad med græskar fra GoCook Smagekassen. Græskar er blevet populære i takt med, at vi har taget halloween til os, men hokkaido og andre spisegræskar kommer ikke tit på tallerkenen. Derfor skal danske skolebørn nu lære at bruge græskarret til lækre retter, når Coops smagekasser henover efteråret bliver delt ud på fire ud af fem danske skoler. Grønne og orange hokkaido-græskar er hovedingredienserne i GoCook Smagekassen, som Coop hvert år uddeler til 150.000 skolebørn, og i ugerne 43-45 skal Kertemindes skoleelever altså prøve kræfter med både spicy græskarsuppe, risotto med græskar og græskarboller.

I Kerteminde deltager Munkebo Skole med fem klasser, Langeskov Skole, afdeling Pilen deltager med tre klasser, Marslev Skole og Børnehus deltager med tre klasser.

Græskar skal på menuen hos skolebørnene i Kerteminde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce