Go'on åbner tankstation i Langeskov

Mick Kjær er administrerende direktør i Go?on Gruppen. PR foto

Go'on åbner tankstation i Langeskov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere DK-tank ved værksted skifter nu til Go'on, der har som politik at placere sig der, hvor andre er flygtet fra.

Langeskov: Det danskejede olieselskab Go'on åbner midt i uge 37 tankstation nummer 138. Det er Langeskov, der får den nye station.

Grunden, hvorpå tanken er placeret, er ejet af Kenneth Andersen, som også ejer og driver værkstedet på adressen. Han overtog værksted og tankstation tilbage i 1999, da tanken var en DK tank. Sidenhen har han drevet tankstationen selvstændigt, idet DK Benzin gik konkurs. - Jeg er glad for nu at kunne præsentere kunderne for den grønne dråbe og kunne tilbyde billige og konkurrencedygtig priser i samarbejde med Go'on, udtaler stationsejer Kenneth Andersen i en pressemeddelelse.

Det er en strategi hos Go'on at placere stationer der, hvor andre er flygtet fra.

Tæt på hjemmet

- Go'on ønsker at gøre livet lettere for kunderne lige meget, hvor i Danmark de har valgt at bosætte sig. Derfor er vores tankanlæg placeret i lokalområder, hvor der ofte står nedlagte stationer, som vi gerne vil holde kørende, som for eksempel her i Langeskov. Vi vil meget gerne bidrage til, at folk der har valgt at bo i landdistrikterne har samme høje serviceniveau og adgang til de daglige fornødenheder, som folk i byerne, det er f.eks. det at kunne tanke benzin eller diesel tæt på sit hjem, fortæller Mick Kjær, der administrerende direktør i Go'on Gruppen.

Til oktober vil den nye Go'on-tank i Langeskov blive fejret med en åbningsfest.

Go'on åbner tankstation i Langeskov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce