Byrådet skal have ekstraordinært møde mandag for at sende lokalplan i høring

Kerteminde: Når man nu har gået en hel dag på Great Northern Golfs bane og skudt goldbolde i huller - når nu banen har åbner til næste sommer - så kan det godt være, at skulderen er blevet lidt træt, og hvad kunne så være mere fristende end en gang wellness.

Great Northern Golf bliver golfbane i verdensklasse, så de har besluttet sig for, at deres gæster ikke bare skal forkæles på bane, men også når golfspillet er slut.

- Foreløbig er det kun på projektstadiet, for vi har hverken lokalplan eller byggetilladelse, understreger direktør Jesper Schmitz.

Men planerne er så langt fremme, at d regner med at indlevere et færdigt lokalplanforslag til kommunen. Og borgmester Hans Luunbjerg regner med, at lokalplanforslaget skal behandles på et ekstraordinært byrådsmøde på mandag, så det hurtigt kan komme i offentlig høring.

- Det er meningen, at wellness-afdelingen skal placeres på Gedskovvej i tæt forbindelse med Golfbanens aktiviteter og arkitektur, fortæller Jesper Schmitz.

Spa og yoga

Det skal efter planen være wellness med hele paletten: spa, sauna, kolde og varme bade samt yoga, massage og skønhedsbehandlinger, elelr som Jesper Schmitz beskriver det: Masser af afslapning og selvforkælelse.

Og så bliver det sådan, at man ikke behøver at være medlem af klubben for at benytte faciliteterne, man behøver ikke en gang at spille golf.

Jesper Schmitz lover nemlig, at wellness-afdelingen vil være åben for alle Kertemindes borgere og turister.