Golf-investor har flere kort i ærmerne


Golf-investor har flere kort i ærmerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

GOLF: Firmaet Golfgruppen har kontakt til lodsejere i Lille Viby og har kik på yderligere to placeringer
KERTEMINDE: Det århusianske golfprojekt-firma Golfgruppen arbejder ihærdigt på at finde et velegnet sted i Kerteminde-området til at anlægge et 27-hullers, eksklusivt og kommercielt golfanlæg.

Som tidlige omtalt i Stiftstidende er firmaets direktør, Flemming Vennekilde, i kontakt med Hverringe-godsets ejer, Niels Reventlow, for at afklare muligheden for at anlægge et golfanlæg ved godset Broløkke, hvor hovedbygningen kan indgå som klubhus.

Men Flemming Vennekilde er også i kontakt med lodsejerne ved Lille Viby for at undersøge mulighederne for en fjord-nær placering af et golfanlæg.

- Lille Viby er absolut interessant, fordi området ligger godt, og der ligger allerede en lokalplan for området, der åbner mulighed for en golfbane - så vi kan i princippet begynde i morgen, hvis lodsejerne vil afgive den jord, vi skal bruge, siger Flemming Vennekilde.

Og det vil beboerne i princippet gerne - men det kræver, at de får et økonomisk uimodståeligt tilbud, fortæller gårdejer Steen Danielsen, der er den størst lodsejer i området med 65 hektar jord.

- Hvis vi bliver tilbudt 200.000 kroner pr. hektar, så er det ikke interessant, for det kan vi altid få, hvis vi sælger jorden til landbrugsformål. Og så kan jeg ligeså godt selv dyrke jorden - hvis jeg skal være med, så skal det være en rigtigt, rigtigt godt tilbud, fastslår Steen Danielsen, der ikke umiddelbart er indstillet på at leje sin jord ud til en golfbane, sådan som det i givet fald ville blive tilfældet ved Broløkke.

- Nej, for så er jorden bundet i mange, mange år frem i tiden - det er jeg ikke interesseret i, siger Steen Danielsen.

Golfgruppen har også rettet henvendelse til lodsejerne ved Over Kærby, men har fået et afslag.

- Derudover har jeg kontakt til yderligere to velegnede placeringer i Kerteminde-området. Men det vil jeg helst holde for mig selv indtil videre, siger Flemming Vennekilde.

Golf-investor har flere kort i ærmerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce