Gode forslag til navn på kulturhus


Gode forslag til navn på kulturhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kerteminde Kommune har efterlyst et godt navn til et nyt kulturhus. Der er kommet 47 forslag.

Kerteminde: Det kommende kulturhus på den tidligere Fjordvangskole i Kerteminde mangler et nyt navn. Derfor har Kultur- og Fritidsforvaltningen bedt borgerne om at komme med gode forslag.

Fyens Stiftstidende er kommet i besiddelse af en liste med 47 mulige navne, som borgerne har indsendt. Den indeholder alt fra Fjordrejen og Fristedet til Fjordvang Kulturhus. Byens dronning har også sneget sig ind på oversigten, da flere forslag fra folk i Kerteminde lyder på noget med Amanda. Listen er dog ikke endelig, da den bliver opdateret inden udvalgsmødetmødet i Kultur- og Fritidsudvalget mandag den 11. januar.

-Der er kommet lidt flere navne henover juleferien, så det er rigtig godt og vi kigger på dem på mandag, fortæller udvalgsformand Lars Ole Valsøe.

Præmieoverrækkelse

Mandagsmødet vil indeholde en tilrettelæggelse af, hvordan vindernavnet skal kåres, samt hvornår og hvordan det skal ske.

- Vi skal også finde ud af, hvordan præmieoverrækkelsen skal foregå, for der skal selvfølgelig være en præmie, siger Lars Ole Valsøe.

Det bedste navn bliver svært at finde, for der er kommet mange gode bud, mener udvalgsformanden.

- Men vi skal finde et navn, som favner det meste af det, som kulturhuset skal indeholde, forklarer Lars Ole Valsøe.

Gode forslag til navn på kulturhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce