God start på kræmmermarked

Teltholderne på kræmmermarkedets tivoli melder om særdeles fin omsætning. Og som det fremgår af fotoet, falder tivoliets forlystelser i de unge menneskers smag.
Foto: Ole Friis

God start på kræmmermarked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LANGESKOV: Den 19. udgave af Langeskov Kræmmermarked kom godt og relativt fredeligt fra start.

Markedsformand Mogens Jørgensen fortæller, at markedet fredag var meget velbesøgt, og fra boderne meldes om en rigtig god omsætning.

- Vi har sat rekord i Kræmmerteltet, og fra tivoliet meldes også om en meget fin omsætning, fortæller Mogens Jørgensen.

Den første markedsdag forløb relativt fredeligt.

Dog måtte markedets kontrollørkorps ved et-tiden fredag nat rekvirere assistance fra Fyns Politi, da der begyndte at herske en noget utryg stemning nogle steder på markedspladsen, fortæller vagtchef Jesper Pedersen.

- Vi blev kontaktet af kontrollørerne, fordi nogle grupper af unge var ved at piske en noget utryg stemning op imod hinanden. Blandt andet var der to unge, der bar T-shirts med rockermærket AK 81. Vi sendte et par patruljevogne derud, og betjentene tog kontakt til de unge og bad dem opføre sig ordentligt - og det løste problemet, fortæller vagtchefen.

Trafikproblemer

I går formiddag opstod der også et mindre trafikalt problem, idet huller i vejbanen fra noget vejarbejde generede færdslen til og fra markedet.

Kommunen fik dog sendt en entreprenør ud til stedet for at lukke hullerne.

God start på kræmmermarked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce