Gidsel i min egen by


Gidsel i min egen by

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokaldebat

Af Poul løwe-madsen

Svanevej 33, Kerteminde

Kære borgmester.

Jeg er netop kommet hjem efter næsten tre ugers ferie. Og det glæder mig at høre, at der virkelig har været fokus på Kerteminde. Først en vellykket Kirsebærfestival. Dernæst DR's Sommervejret. Og nu til sidst enkeltstarten i Post Danmark Rundt.

Det er dejligt, at så mange får noget at vide om alle Kertemindes fortræffeligheder.

Men ingen roser uden torne!

Efter at have kørt hele dagen lørdag, for nu skulle vi bare hjem, møder man første forhindring ved Snekkeled. Tager omkørslen gennem Kølstrup og Ladby, men stoppes så ved Langebro. Efter at have kørt 1000 km hindres vi i at køre den sidste km hjem!

Blev tvunget til at stille bilen og gå hjem. På vejen hjem, kunne jeg konstatere, at hvis der havde været et par fra politihjemmeværnet posteret ved krydset Langegade/Hans Schacksvej eller Langegade/Skolegade kunne herboende borgere sagtens være hjulpet igennem uden gene eller fare for de deltagende cykelryttere. I stedet måtte alle borgere, der var i byen, blive. Og alle borgere, som ikke var i byen, måtte blive udenfor. Er det i det hele taget lovligt at afspærre en by (og Hindsholm) totalt pga. et privat arrangement?

Hvis man afspærrer en vej pga. vejarbejde, laver man altid en omkørsel, så man ikke er afskåret fra at komme frem til sit bestemmelsessted. Dette burde også kunne lade sig gøre ved arrangementet lørdag aften.

Så jeg håber ikke, at samme situation vil opstå igen. Jeg ser gerne, at byen profileres, men der må findes en måde at gøre det på, så byens (og Holmens) indbyggere ikke er gidsler i egen by.

Og ved fremtidige arrangementer vil jeg gerne varskos mindst en måned i forvejen, så jeg kan planlægge min ferieafrejse og feriehjemkomst efter, at det er muligt at forlade eller komme til sit eget hjem. Tak.

Gidsel i min egen by

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce