Generationsskifte på vej på Fyns Hoved: Marie håber at overtage sine forældres campingplads

Marie Okholm Møller har selv fået en campingvogn på Fyns Hoved Camping, så hun ikke har så langt på arbejde, hvor hun arbejder side om side med sin far, Lars O. Hansen og sin mor, Lise Nielsen. Foto: Mette Louise Fasdal

Generationsskifte på vej på Fyns Hoved: Marie håber at overtage sine forældres campingplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lise Nielsen og Lars O. Hansen har i over 25 år drevet campingpladsen på Fyns Hoved, som de overtog efter hendes forældre. Nu drømmer parret om, at deres datter Marie Okholm Møller og hendes mand overtager pladsen i nær fremtid.

Fyns Hoved: Med sin smukke og storslåede natur er Fyns Hoved et yndet udflugtsmål for mange naturelskere, lystfiskere og fugleinteresserede.

Det er et sted, som folk drager til for at finde ro, kigge på en blå himmel eller høre på bølgeskvulp.

Og Lise Nielsen og Lars 0. Hansens campingplads på Fyns Hoved er for mange mennesker der, hvor folk slår sig ned. Nogle kommer for at slappe af med familien, mens andre bruger campingpladsen som base for at kunne gå på opdagelse i området.

I over 25 år har Lise Nielsen og Lars 0. Hansen, der til daglig faktisk kun går under navnet Lulu, været værter på pladsen.

De overtog campingpladsen efter Lise Nielsens forældre, Anders og Betty Nielsen, som havde pladsen i 30 år inden generationsskiftet.

Nu drømmer campingparret om et nyt generationsskifte, og deres 31-årige datter Marie Okholm Møller, som selv er vokset op på campingpladsen, ser det samme drømmescenarie.

Hun og hendes mand Morten vil gerne overtage campingpladsen. Nu krydser de fingre for, at banken også vil sige god for, at det kan lykkes.

60 år i år

- Lulu og jeg er nok ved at være lidt trætte. Vi kunne godt tænke os at tage mere på ferie og prøve at holde weekend, fortæller Lise Nielsen, der lige er fyldt 60 år, mens hendes mand fylder 60 den 14. juni.

Fødselsdagen vil blive markeret med åbent hus på campingpladsen, og samtidigt vil parret også få fejret deres 25 års jubilæum, som de har glemt at fejre.

- Jeg står glad op og passer campingpladsen, men jeg kan godt mærke, at der ikke er den samme energi mere, forklarer hun.

Marie Okholm Møller, der selv arbejder på campingpladsen, synes også, at hendes forældre skal ud og nyde at have lidt mere luft under vingerne.

- Det er da nu, at de skal gøre det, siger hun og smiler kærligt til sin mor.

Hun ved, at forældrene ikke slipper campingpladsen, selv om det på papiret ikke længere er dem, der driver den. De får bare mulighed for at vælge pladsen til, når de har lyst.

- Vores svigersøn er også klar. Han er VVS'er - og her er mange rør og toiletter, så det er jo heller ikke så dårligt, ler Lise Nielsen bag skranken i receptionen på campingpladsen, hvor der her i påsken er godt fyldt op.

Lise Nielsen føler, at hun har to familier - den, hun selv har produceret, og den, der er på pladsen med de mange familier og par, som vender tilbage år efter år, fordi campingpladsen på Fyns Hoved er blevet deres fristed.

Hun slipper dem ikke, for der er så mange gode historier og oplevelser med dem.

I vindueskarmen i receptionen ligger fossiler, som en tysk gæst år efter år finder til hende, og i græsplænen på pladsen vokser en plante, som en turist fandt en dag - Mos-Korsarve hedder den. Den vokser efter signende kun der på hendes og Lulus campingplads, og den skulle være kommet med til pladsen, fordi den har hængt fast på en bilhjul fra udlandet. Nu er den mange steder på campingpladsen.

Generationsskifte på vej på Fyns Hoved: Marie håber at overtage sine forældres campingplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce