Gang i hussalget


Gang i hussalget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

EDC Mæglerne i Langeskov mærker ingen nedtur

LANGESKOV: Ejendomsmarkedet er mættet eller på vej mod dårligere tider, siger de kloge.

Men en begyndede nedtur mærker man ikke ret meget til hos EDC Mæglerne Langeskov ApS. Tværtom. Her går det alt efter beskedenhed strygende.

- Det går godt, ja. Vi klager ikke. Det er ikke min opfattelse, at det går dårligt for markedet, fortæller mægler Kristian Nielsen.

Faktisk går det så godt, at omsætningen sidste år landede på lidt over 3,5 mio. kr modsat tre mio. kr. året før, mens årets resultat steg med omkring 25 procent og samlet gav et pænt overskud på 922.000 kr. efter et lille fald året før.

Egenkapitalen har holdt sig på nogenlunde samme niveau de sidste par år. Omkring 133.000 kr. Det viser de seneste regnskabstal.

- Det er rigtigt, at markedet har ændret sig inden for den seneste tid. Der er kommet flere huse til salg, men jeg tror, at årsagen til vores fremgang skyldes, at Langeskov er et attraktivt område at bo i. Det er efterspurgt, fortæller Kristian Nielsen.

Langeskov-området har ifølge Kristian Nielsen et rigt handelsliv samtidig med, at arbejdspladserne også trækker folk til. Det er godt for ejendomssalget.

- Og så gør vi det på vores måde, men meget mere har jeg sådan set ikke lyst til at fortælle. Kristian Nielsen vil helst vil agere med beskedenhed. Men et godt resultat kan han ikke løbe fra. Selv med eller uden et mættet marked.

Gang i hussalget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce