Jubilæum: Stålens Pensionistforening, hvor medlemmerne har det til fælles, at de alle har arbejdet på Lindøværftet i Munkebo i deres aktive arbejdsliv, kan nu fejre, at det er 50 år siden, at foreningen blev grundlagt.

Formanden hedder Christian Østergaard Sørensen. Han er 90 år og bor i Kerteminde. Han har selv været medlem af foreningen i 35 år og har haft formandskasketten på de sidste fire år.

Han fortæller, at pensionistforeningen mødes omkring en gang om måneden i Skibshuscentret i Odense.

På lørdag markeres pensionistforeningens jubilæum med mad og underholdning. Det er Fiskerne fra Kerteminde, der står for drysse muntre toner over de fremmødte, oplyser formanden. (mlfa)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.