LANGESKOV: Den tidligere børne- og kulturchef i Kerteminde Kommune, Mogens Christiansen, er blevet ansat som ny skoleinspektør på Bakkegårdsskolen i Langeskov.

Mogens Chistiansen tiltræder sin nye stilling på næste mandag. Og det glæder han sig meget til.

- Da jeg blev afskediget fra min stilling, besluttede jeg mig for, at jeg ville søge en inspektørstilling, således at jeg kommer tættere på mine pædagogiske rødder i Folkeskolen. Og Bakkegårdsskolen er en stor skole med over 500 elever, mange ansatte og mange muligheder og udfordringer - så jeg glæder mig rigtigt meget til at komme i gang igen, fortæller Mogens Christiansen.

Der var fire ansøgninger til inspektørstillingen, og forvaltningschef Britta Carl, der sad med i ansættelsesudvalget, fortæller, at udvalget ikke var i tvivl om, at det var Mogens Christiansen, der skulle have stillingen.

- Vi føler i udvalget, at vi har gjort et scoop ved at få Mogens Christiansen ansat. Han er en erfaren og veluddannet leder, der altid har haft et godt forhold til sine medarbejdere, så vi venter os meget af det fremtidige samarbejde, siger Btitta Carl.

Mogens Christiansen tiltræder på et tidspunkt, hvor Bakkegårdsskolens personale er dybt præget af konflikten omkring offentliggørelsen af en tilfredshedsundersøgelse blandt de forældre, der har valgt folkeskolen fra til fordel for privatskoler.

Men Britta Carl er ikke i tvivl om, at Mogens Christiasen vil forstå at bringe samarbejdet i god gænge igen.

- Mogens Christiansen har masser af erfaring og kender betingelserne både inden for den offentlige administration og det politiske system, siger hun.

Mogens Christiansen selv har ikke de store kommentarer til problemet.

- Jeg har jo ikke været involveret i sagen og har den grundholdning, at det gælder om at komme videre i livet. Så jeg regner med, at det vil være muligt at få løst problemerne hurtigt, siger han.
  • fyens.dk