Frivillige modtog penge til gode formål

I forbindelse med 100 års jubilæet i år har Superbrugsen i Kerteminde fået skabt et særligt logo. Foto: Mette Louise Fasdal

Frivillige modtog penge til gode formål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Superbrugsen støtter i år Halklubbernes Samvirke, lokale frivillige fra Dansk Søredningsselskab, "De ensomme gamle mænd" og Rehabiliteringscentret i Munkebo.

Kerteminde: Når du hælder benzin i tanken på din bil på OK-tanken ved Superbrugsen i Kerteminde, er det også forbrugerne, der får glæde af pengene, du betaler til benzin.

Fredag aften fik Halklubbernes Samvirke igen i år en check på 100.000 kroner.

I sin beretning nævnte brugsuddeler Jan Sandgaard, at der er kommet én ændring, der gør, at man skal ind på sin OK-app og vælge Halklubbernes Samvirke som modtager af støttepengene for at sikre, at pengene lander der.

Som en lille overraskelse under generalforsamling var der endnu én modtager af benzinpengene. 10.000 kroner fra benzinsalget gik nemlig også til de lokale frivillige af Dansk Søredningsselskab.

I Kerteminde er der 16 frivillige, der bemander de to små SAR-både (SAR står for Search and Rescue, red.), der ligger i marinaen i Kerteminde og i Bregnør Havn. De frivillige har hentet nødstedte ind fra Storebælt, Odense Fjord og farvandet nord for Fyn. De både, som de frivillige bruger til at hjælpe andre i havsnød, sluger en del benzin, og derfor ville Kerteminde Brugsforening gerne sponsorere for 10.000 kroner benzin fra OK-standerne til bådmotorene.

Kulturfonden gav penge

Kerteminde Brugsforenings Kulturfond, som har eksisteret siden 1994 og derfor i år kan markere sit 25 års jubilæum.

Det er renterne fra medlemmernes driftkapital, der udgør fondens økonomiske grundlag, og det beløber sig årligt til 40.000 kroner.

"De ensomme gamle mænd," som blandt andet har lavet vandposten i Langegade, skilderhuset nede ved Langegade og udhængsskabe ved Trollegade, fik en check på 13.000 kroner.

Det er penge, som mændene skal bruges til at indhegne deres materialer, så de ikke forsvinder, inden der er fremstillet noget af dem.

Rehabiliteringscentret i Munkebo har tre frivillige, som kommer og spiller for musik for beboerne hver fedag. De manglede et klaver og havde søgt penge til et digitalt klaver. Til det modtog kunne centret modtage en check på 7.600 kroner.

Frivillige modtog penge til gode formål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce