Forvikling om gerningsmand


Forvikling om gerningsmand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LANGESKOV: I tirsdags-avisen skrev vi, at en gammel kending af politiet havde forsøgt at sende en falsk 500-kroneseddel i omløb på Langeskov Kræmmermarked i weekenden.

Det er dog ikke helt sandt, at manden, der handlede med pengesedlen i en af boderne, var en gammel kending, som figurerer i ordensmagtens forbryderregister. Manden er blot kendt i den forstand, at politiet ved, hvem han er, og det ved de i øvrigt også i Langeskov Borgerforening, hvor foreningens formand Mogens Jørgensen fortæller, at der ikke var nogen dramatik omkring episoden, hvor pengesedlen blev opdaget.

Sedlen med Niels Bohr på så mystisk ud, og den blev holdt ind under en infrarød lampe, hvor man tilsyneladende ikke kunne se noget vandmærke, mes ellers manglede sedlen ikke noget.

Manden med sedlen ventede selv på ordensmagten og afgav sin forklaring til betjentene, som besluttede, at de ikke ville gøre det til en sag. Borgerforeningen skulle aflevere sedlen til banken, som skulle undersøge den nærmere. Mogens Jørgensen fortæller, at banken ikke har kunnet afgøre, om sedlen er falsk, og de har derfor sendt den videre til nærmere tekniske undersøgelser.

Manden med den mystiske seddel havde lige hævet den i en automat i banken og var derfor meget ked af postyret omkring den.

Forvikling om gerningsmand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce