HÅNDBOLD: Dame fynsserie Kerteminde-Bellinge 27-13 (8-8).

Hvis man ikke viste bedre så skulle man tro at Kerteminde havde stillet med to forskellige hold i søndagens hjemmekamp mod Bellinge. Før pausen leverede hjemmeholdets spillere en så ringe præstation, at det nærmest var et mirakel at stillingen var 8-8 i stedet for en sikker føring til Bellinge. Det var imidlertid Kertemindes held at gæsterne også leverede tekniske fejl på stribe og dermed var hjemmeholdet kun bagud med tre mål inden Kertemindespillerne tog sig sammen og fik udlignet med fem minutter til pausen. Og i den tid formåede igen af holdene at score yderligere

Straks fra starten af anden halvleg var hjemmeholdet som forvandlet. Modløsheden og håbløsheden blev hurtigt afløst af vilje og gejst, da det lykkedes at score et par hurtige mål i de første par minutter. Samtidigt fungerede forsvaret nærmest perfekt og når Bellinge endelig kom til en kvalificeret afslutning, så var Sofie Jensen også som forvandlet i målet. Efter ikke at have fået fat i noget før pausen, så var hun nærmest som en levende mur, da hun afløste Kristina Rasmussen fra halvlegens start. Således gik der næsten 12 minutter inden Bellinge scorede deres første mål efter pausen og det endda på straffekast. Deres første scoring i åbent spil kom først efter 24 minutter, men på det tidspunkt havde Kertemindes forvandlingskugler for længst afgjort kampen. Hvad de brugte hele første halvleg til skulle de kun bruge ni minutter til efter pausen og da havde Bellinge stadig ikke scoret: Stilling 16-8.

Og hvad var så skyld i denne store forvandling. Ja først og fremmest turde spillerne løbe kontraangrebene og samtidigt fik Sarah Lyck og Matilde Bebe organiseret det bagspil som ikke fungerede før pausen. Og wupti, så begyndte stregspillerne Catrine Brødsgaard og Astrid Rasmussen også at score mål. Dermed var Bellinge knust på mindre end en halvleg. Man kan så håbe på at det flotte spil efter pausen har givet så meget selvtillid til spillerne, at det også smitter af på resultaterne i de kommende kampe. Første fingerpeg kommer tirsdag aften hvor holdet spiller pokalkamp mod Højby.

Målscorere: Sarah Lyck 6, Ida Schmidt-Nielsen og Sissel Stenner 4, Cathrine Brødsgaard og Astrid Rasmussen 3, Line Nielsen, Lykke Jensen og Matilde Bebe 2 samt Mette Larsen 1. (BEN)