Forpagter vender selv burgerne


Forpagter vender selv burgerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grillforpagter står uden værtspar

MARTOFTE: Det blev kun til et par måneder for det nye bestyrerpar i grillbaren ved Fyns Hoved Camping.

Anitta og Keld Guldager, der i april blev præsenteret som værtspar indtil september, er stoppet, og de seneste to weekender har det derfor været forpagter Jimmy Sørensen selv, der har vendt bøffer og hældt salt på pomfritter.

- Det viste sig, at der var for stor en afstand mellem Fyns Hoved og Holsted ved Vejen i Jylland. Der var for langt til familien. Så de stoppede i forrige weekend, fortæller Jimmy Sørensen, der selv er bosat i Faaborg.

Nu skal han ud og lede efter nye medarbejdere, som kan hjælpe til i grillen i resten af sæsonen.

- I første omgang skal jeg bruge fem-seks personer, og når vi kommer ind i højsæsonen, vil jeg have brug for et par stykker flere, siger Jimmy Sørensen.

Han regner ikke med, at det skulle blive et stort problem at finde de nye medarbejdere. Han havde sidste år flere dygtige medarbejdere, som han gerne ser tilbage i grillen.

Jimmy Sørensen har endnu ikke lagt sig helt fast på, hvornår han betegner sæsonen som afsluttet.

- Vi holder nok åbent indtil midt i eller i slutningen af september. Hollænderne holder jo ferie noget senere, så der kommer et stort hold til campingpladsen, siger Jimmy Sørensen, der er blevet ganske overrasket over den lokale opbakning, som han har oplevet.

- Jeg havde regnet med, at jeg skulle få pengene ind på turisterne, men de lokale har støttet mig rigtig flot, lyder det fra den glade grillforpagter.

Forpagter vender selv burgerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce