Formand vred over hal-oplæg


Formand vred over hal-oplæg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kunstgræsbane foreslås flyttet til Munkebo

NYMARKEN: Formanden for boldklubben KR 70, Finn Refstrup, er bestemt ikke tilfreds med det oplæg til en helhedsplan for de kommunale haller, som foreningsfolk og idrætsudøvere blev præsenteret for på et møde tirsdag aften i Munkebo Idrætscenter.

Ifølge oplægget udarbejdet af konsulentfirmaet C & W Arkitekter skal en kommunal fodboldbane af kunstgræs nemlig anlægges på stadion-anlægget i Munkebo - ikke som foreslået af fodboldklubberne ved KR 70' baner ved Nymarkskolen.

Frustrerende

- Det er virkelig frustrerende for os. Samtlige otte boldklubber i kommunen er enige om, at en kunstgræsbane, som alle skal kunne bruge om vinteren, bør ligge ved Nymarksskolen, hvor vi i forvejen er langt fremme med planer om at anlægge en ny træningsbane. Og så kommer konsulentfirmaet og flytter banen til Munkebo - det er en hån mod fodboldklubberne, siger Finn Refstrup, der mener, at konsulenterne slet ikke har sat sig godt nok ind i de lokale forhold.

- Vi fik at vide, at Nymarken er for tyndt befolket til at få rigtig glæde af en kunstgræsbane. Men vi har masser af nybyggerier i området, og desuden kommer banen til at ligge centralt i forhold til de andre klubber. Det er som om, at man slet ikke ønsker udvikling i landkommunerne, og det er frustrende for vi små klubber. Vi kæmper for at holde på de unge, og det kræver, at der er tilbud til dem - vi kan ikke alle flytte til byen, siger Finn Refstrup, der har følgende skudsmål til konsulentrapporten:

- Det er spild af skatteborgernes penge.

Intet besluttet endnu

Næstformanden i Kultur- og Fritidsudvalget, Bente Ø. Olesen (S), blev også noget overrasket over den pludselige ændring af placeringen.

- Ja, jeg tænkte, at det var noget af en bombe at smide ind i debatten. Men nu skal vi lige huske på, at dette er en uafhængig konsulentrapport, som vi politikere kan tage til os eller plukke fra - der er intet politisk besluttet endnu. Planen skal også i høring blandt foreningerne, så der er sikkert mange forhold, der skal rettes til, siger Bente Ø. Olesen.

Formand vred over hal-oplæg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce