Formand anbefaler et ja til superbrugsens udvidelsesplaner

- Jeg er ikke til hvid beton. Det er ikke mit favoritmateriale. Jeg tror ikke, jeg vil kalde den smuk, men den er funktionel, og jeg handler selv i den, fortalte Jesper Hempler til avisen før sommerferien om Superbrugsens arkitektur. Foto: Peter Ammitzbøll

Formand anbefaler et ja til superbrugsens udvidelsesplaner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formand for miljø- og teknikudvalget, Jesper Hempler, forventer, at udvalget godkender lokalplan 299, der vil give Superbrugsen mulighed for at udvide med 1500 kvadratmeter på Nordre Havnekaj.

Kerteminde: På tirsdag skal miljø- og teknikudvalget stemme om lokalplan 299, der vil give Superbrugsen på Nordre Havnekaj mulighed for at udvide butikken.

På forhånd anbefaler udvalgsformand, Jesper Hempler, at udvalget stemmer ja til lokalplanen, så Superbrugsen kan bygge ekstra 1500 kvadratmeter butik.

- Jeg har en forventning om, at lokalplanen vil blive vedtaget, men hvordan stemmerne vil fordele sig i udvalget, kan jeg ikke sige noget om, fortæller Jesper Hempler, der før sommerferien var i tvivl om, hvorvidt han ville stemme ja eller nej til lokalplanen.

Udover at udvide forretningen vil planen give Superbrugsen mulighed for at opføre en vaskehal og en markedsplads på den nuværende parkeringsplads.

Høring i otte uger

Lokalplan 299 har været i høring hen over sommerferien, og det har fået flere borgere til at protestre, fordi de mener, den er forsøgt lusket igennem, mens folk er på ferie.

Den beskyldning afviser Jesper Hempler.

- Lokalplanen blev sendt i høring 12. juni. Så kan man diskutere, hvornår folk holder sommerferie, men jeg synes egentligt, at det er fair nok. Den har været i høring i otte uger, så folk har haft god lejlighed til at komme med deres mening, siger Jesper Hempler.

I de høringssvar kommunen har modtaget til lokalplanen, er der blandt andet protester mod størrelsen af Superbrugsen, der efter en udvidelsen bliver på 5000 kvadratmeter med tilhørende 200 kvadratmeter personalefaciliteter.

- Der er ikke noget, der overrasker mig i de svar. Der er kommet indsigelser mod størrelsen af forretningen, og det er en overvejelse, man kan gøre sig.

- Og det er heller ikke overraskende, at der er nogen, der har noget at sige om det æstetiske indtryk af Superbrugsen. Det er klart, at det kan give anledning til refleksion, konstaterer Jesper Hempler.

Lokalplan 299 skal endeligt godkendes af byrådet.

Formand anbefaler et ja til superbrugsens udvidelsesplaner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce