Forhøring - hvad er det nu, det er?


Forhøring - hvad er det nu, det er?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LOKALDEBAT Af Helene Dambo Klintevej 25, Kerteminde (forkortet af red.):

Jeg vil gerne opfordre til, at kommunen udtrykkeligt skriver, hvad det er vi skal "forhøres" om i forbindelse med havnemasterplanen? Hvilke konsekvenser får den? Betyder den, at der kommer en endelig høring senere? Eller kan resultaterne af denne høring føre med sig, at der ikke ændres på havnemasterplanen, hvis der kommer mange høringssvar imod dette?

Det er muligt, at folk med kommunal erfaring ved, hvad forhøringen vil indebære. Men der er formentlig også andre, der som jeg har lidt besvær med at finde den røde tråd.

Oveni forstår jeg det således, at det stort set er hemmeligt, det vi skal forhøres om. For det første: en virksomhed agter at etablere sig på den ene side af havnen! Vi ved ikke hvem. Vi skal altså høres om, hvorvidt vi synes, det er en god idé, at denne hemmelige virksomhed etablerer sig, uden at vi kender konsekvenserne.

For det andet: en ikke hemmelig forretningsmand vil lave havnerelateret byggeri om til kontorbyggeri i en størrelsesorden, der svarer til, at hver kontorist i fremtiden omtrent kan bebo en etage hver. Er det korrekt forstået, at borgerne skal "forhøres" om, hvorvidt vi synes, det er en god idé? Og er det sandt, at

vedkommende kan klistre et stort stykke strandareal til med tilstødende "kontorlokaler"?

Rygterne piler langs husmurene, skræmmebilleder males og skænderier er der masser af! Måske skyldes det, at ingen rigtig ved, hvad det her vil føre med sig. Det vil være et uhyre positivt træk, hvis beslutningstagerne i kommunen vil gøre en dyd ud af det begreb, som hedder åbenhed i forvaltningen!

Den er ret svær at få øje på. Vi har simpelt hen ret til at få at vide, hvad vi skal tage stilling til. Hemmelighedskræmmeri gavner ingen.

Forhøring - hvad er det nu, det er?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce