Munkebo: I Munkebo Kirkes konfirmandstue kan du torsdag den 21. januar klokken 19 lytte til et foredrag med sognepræst Johanne Fårup.

Foredraget er en del af "Tanke og tro"-foredragene, som giver en bred idehistorisk introduktion til de forskellige perioder i Europas historie.

Dette foredrag er det tredje og sidste foredrag i rækken.

Kurset kræver ingen forkundskaber, men er for alle kirkeligt og kulturelt interesserede. Johanne Fårup er sognepræst i Middelfart og underviser ved siden af på folkeuniversitetet i Faaborg og på Teologi for Lægfolk i Aarhus. (mlfa)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.