Opvisninger

Nordøstfyn: I samarbejde med DGI afholder Nordøstfyns Gymnastikforeninger forårsopvisning i Kerteminde Idrætscenter lørdag den 17. marts. Der startes med fælles indmarch kl. 8.20, og hele dagen er fyldt med glade gymnaster fra store dele af Fyn, som ser frem til at vise, hvad de har arbejdet med i vinterens løb.

Nordøstfyns Gymnastikforeninger (i daglig tale NØF) er et samarbejde mellem fem lokale gymnastikforeninger - Kølstrup/Rynkeby, Drigstrup, Munkebo, Hindsholm og Kerteminde Gymnastikforeninger. Siden samarbejdets start har foreningerne været fælles om en stor forårsopvisning, som afholdes i Kerteminde. Hver enkelt forening holder også sin egen opvisning.

Kølstrup/Rynkeby holder opvisning i Nymarkshallen søndag 25. marts, i Drigstrup fandt opvisningen sted i hallen på Kerteminde Efterskole lørdag 3. marts, i Munkebo er det i Munkebo Idrætscenter lørdag 11. april, på Hindsholm i Hindsholmhallen lørdag 7. april, og i Kerteminde sker det i Kerteminde Idrætscenter søndag 18. marts. /EXP