Folmer sælger motorcyklerne fra


Folmer sælger motorcyklerne fra

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MC-CENTER: Folmer Larsen vælger at bruge sin tid på autoværksted og biludlejning
LANGESKOV: Efter tre år som motorcykelforhandler søger Folmer Larsen, Folmers Auto og Folmers MC, nu en afløser, som vil overtage og føre motorcykelforretningen i Langeskovs nedlagte biograf videre.

- Jeg har trappet aktiviteterne i forretningen lidt ned på det seneste på grund af tidsmangel, og det er faktisk lidt synd. Det er en sund forretning, men hvis den skal udvikles yderligere, hvad den sagtens kan, kræver det mere tid, end jeg kan afse, fortæller Folmer Larsen, der ud over autoværkstedet og MC-forretningen også har et biludlejningsfirma.

- Min revisor har sagt, at hvis jeg skal sælge noget, skal jeg sælge autoværkstedet og biludlejningen og så beholde motorcykelforretningen, men jeg kan jo ikke undvære mine gamle Mercedes'er. Dem skal jeg ha' og gå og rode med, siger Folmer Larsen, der er Mercedes-entusiast til fingerspidserne og som har specialiseret sig i at renovere ældre modeller af den tyske klassiker.

Cykler blev revet væk

Motorcyklerne kom til ved et tilfælde, da Folmer Larsen for fem år siden var på et stumpemarked i Tyskland og faldt over en Ducati-motorcykel til salg.

- Sådan en havde jeg altid ønsket mig, så jeg købte den på stedet. Et par år senere besluttede jeg at sælge den igen, og telefonen ringede konstant hele dagen, og det fik mig til at tænkt, at her var noget, der skulle forfølges, fortæller Folmer Larsen, der efter noget besvær fandt frem til Ducati-sælgeren i Tyskland.

- Jeg kørte ned og hentede otte cykler med hjem, som blev stillet op foran autoværkstedet, og de blev revet væk i løbet af ingen tid. Derefter gik det slag i slag, og jeg hentede otte cykler om ugen, fortæller Folmer Larsen, som i påsken 2001 rykkede ind i den gamle biograf, som han købte i 1999.

- Oprindeligt var det tanken, at biludlejningen skulle flytte ind i biografen, men motorcykelforretningen gik så godt, at det blev den, der flyttede ind i stedet, fortæller Folmer Larsen, som er lidt vemodig ved at skulle skille sig af med forretningen.

- Jeg kommer da til at savne det - helt sikkert. Motorcykelfolket er et folkefærd helt for sig selv. Altid positive og glade, og motorcykler er en dejlig vare at handle med, fordi en motorcykel ikke taber værdi på samme måde, som en bil gør, fortæller Folmer Larsen, som sælger omkring 80 procent af sine motorcykler over nettet via sin hjemmeside www.folmersmc.dk.

- Forleden blev jeg ringet op i min ferie af en gut fra Færøerne, som købte en af cyklerne over telefonen. Det er ikke usædvanligt, og jeg vil tro, at jeg har sendt over 20 motorcykler til Færøerne, fortæller Folmer Larsen.

Hvad en kommende køber af Folmers MC skal betale for at overtage nøglerne til Langeskovs gamle biograf, afhænger helt af, hvilken aftale parterne bliver enige om.

- Det kan være salg, leje, leasing, franchising eller noget helt femte. Det kommer helt an på, hvad vi kan snakke os frem til, fortæller Folmer Larsen.

Folmer sælger motorcyklerne fra

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce