Langeskov: Lørdag den 23. januar og søndag den 24. januar holder Langeskov Idrætsforening - for 41. gang - indendørfodboldstævne i Langeskov Idrætscenter. Igen i år er det i samarbejde med Sparekassen Fyn i Langeskov.

Der deltager hold i aldersgrupperne - Drenge fra U 6 til U 17 samt Pige U 10, U 11, U 12, U15, U 16 og U 17.

Lørdag er det drenge- og pigespillere i alderen 6-11 år, der spiller i tidsrummet fra klokken 09.30 til 17.05 i HAL 1 og HAL 2.

Søndag er det drenge- og pigespillere i alderen 12-17 år, der spiller i tidsrummet fra klokken 09.30 til 17.45 i HAL 1 og HAL 2.

I alt deltager der 100 hold i hele stævnet. Deltagerantallet er på omkring 710 spillere samt de trænere og ledere, der er tilknyttet holdene.

For at afvikle stævnet deltager der begge dage flere frivillige ledere og dommere fra Langeskov Idrætsforening.

Der er gratis adgang for alle tilskuere til dette stævne.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.