Drigstrup: Når Drigstrup Gymnastikforening lørdag den 30. januar kan markere sit 150 års jubilæum, kommer Flying Superkids Junior og viser, hvad gymnastik kan være ved utallige timers træning. Flying Superkids Junior er nogle talentfulde gymnastikbørn, der er på nippet til at slippe igennem nåleøjet til et af verdens bedste børneshowhold. "Juniorerne" er nemlig på det sidste trappetrin til at være en del af det verdenskendte show-ensemblé, Flying Superkids.

De vil efter deres show lade gymnaster og andre interesserede prøve kræfter med deres redskaber.

Også gymnastikforeningens egne gymnaster vil være på gulvet.

Om aftenen indbyder gymnastikforeningen til jubilæumsfest i Drigstrup Sognegård. Her vil være spisning og dans. Ved festen vil der blive fortalt anekdoter fra gymnastikforeningens mangeårige historie, og der vil også være modeshow.

Billetter til festen kan købes privat hos Anne-Marie Sahl Sørensen på telefon 24429497.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.