CRICKET:

Kerteminde Cricketklub har i weekenden spillet to kampe i indendørsturneringen. Det foregik I Kolding og det var en noget blandet fornøjelse for fynboerne. I den første kamp mod Esbjerg lykkedes det for Kerteminde at score 80 point for alle. Andreas Rasmussen 26 point og Santhosh Selvakuram 16 point. Det var langt fra nok mod de velspillende vestjyder som scorede 82 point for tabet af 2 gærder, som begge blev løbet ud.

I den næste kamp mod Kolding kom Kerteminde ud for et sammenbrud ved gærdet og var alle ude for kun 53 point. Andreas Rasmussen 16 point, Santhosh Selvakuram 11 point og Torben Bøhnke 10 point. Kerteminde lod sig imidlertid ikke slå ud af den lave score, men fik sat Kolding under pres fra starten med flot markspil. Det resulterede i to flotte greb og da yderligere tre Koldinggærder blev løbet efter præcise indstik, så lykkedes det at få Kolding ud for bare 41 point på kun seks overe. Og dermed sejr til Kerteminde på 12 point. Duncan Soine tog to gærder for 9 point.

Kerteminde skulle have spillet en tredje kamp mod Odense, men de mødte ikke op og Kerteminde vandt dermed uden kamp. (BEN)