Fjordens Dag skal lokke

Fjordens dag 2008 ved gabet, Midskov.
Foto: Ole Friis

Fjordens Dag skal lokke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

10.000 lagde søndagsturen forbi Gabet, der præsenterede sig fra den allerbedste side

GABET: Beslutter bare halvdelen af de mange mennesker, der i går var til Fjordens Dag ved Gabet, at den kommende weekend skal byde på en ny tur ud til fjorden, så bliver der trængel.

Fjordens Dag skal lokke, og med gårsdagens præsentation af naturen og de aktiviteter, som kan laves i det grønne og ved vandet, så er der tale om ganske god lokkemad.

- Det egentlige sigte er at få folk ud til vandet, så de kan se, hvad naturen kan bruges til. Og her har jo været sort af mennesker hele dagen. Til friluftsgudstjenesten til formiddag var der hele 160 personer. Vi kunne næsten ikke finde stole til dem alle sammen, siger Poul Larsen fra Fjordens Dag-sekretariatet.

Det meste af dagen gik han rundt med det brede smil på. Arbejdet, der begyndte i april, viste sig at bære frugt.

- Den faste kerne vil altid dukke op. Det er blevet en tradition. Og så betyder det noget, hvordan vejret er, og vi har noget at byde på. Det kunne være veteranbilerne, som altid får opmærksomhed, siger Poul Larsen, der byder ind med 10.000, når han skal gætte på besøgstallet

Der var også andre ting at byde på. Der var røg fra bålet, som de små bagte snobrød ved, og røg fra kullene, der gjorde stål til knive glødende rødt. Og i luften var der toner af både Kim Larsen og Michael Jackson spillet af et 25 personer stort brass-band.

I teltet med de arbejdende kunstnere var der almindelig trængsel. Der blev stoppet op, beundret, spurgt til og købt øreringe, armbånd, filtpunge, håndlavet papir, papirsuroer, malerier og små knive.

Et stort telt husede Galleri Fjordens Dag - en maleriudstilling med otte kunstmalere. Og for nostalgikerne var der eksemplarer af alle Fjordens Dag-plakater, der indtil videre er blevet lavet.

Fjordens Dag skal lokke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce