Hindsholm-institutioner udskriver logo-konkurrence

Skole- og børnehavebestyrelsen på Hindsholmskolen, der tæller afdeling Dalby, afdeling Mesinge, SFO Mesinge, SFO Dalby (Solsikken) og fra skoleåret 2016-2017 også afdeling Bøgebjerg Naturbørnehave ønsker et fælles logo, som skal være et billede på et attraktivt og samlet børn- og unge tilbud på Hindsholm.

Logoet skal dermed afløse, de logoer, som institutionerne nu har.

Bestyrelserne udskriver derfor nu en konkurrence for at finde et sådant fælles logo. Det er ønsket, at skolens og børnehavens værdisæt vises med logoet, og det bliver tydeligt, at logoet også viser, at institutionerne ligger i smuk natur på Hindsholm. Bestyrelserne ønsker derfor, at logoet viser hav, træ (poppel), fugl (musvåge), børn, geografi/kyst.

Logoet behøver ikke rumme hver enkelt af disse elementer, men et eller to, ser bestyrelserne gerne indgå i logoet. Desuden er det ønsket, at logoet holdes i blå og grønne farver.

Alle er velkomne til at komme med et forslag. Hvis man ønsker at deltage sendes forslag til logo inden 1. juni 2016 til skoleleder Charlotte Kazhel på mail: cka@kerteminde.dk. Efter en intern proces, som både bestyrelse og medarbejdere deltager i, vælges logoet, så dette tages i brug fra august 2016.

Text: Vinderen modtager 3000 kroner.