Fido går mere til dyrlægen

Menneskets bedste ven, Fido, går mere til dyrlæge for at blive kureret for hvadsomhelst - det giver gode regnskabstal for Rynkeby Dyreklinik. Tegning: Hjørdis Plato

Fido går mere til dyrlægen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

2007 blev et solidt år for Rynkeby Dyreklinik

RYNKEBY: Antallet af kunder er stort set uændret - alligevel præsterede anpartselskabet Rynkeby Dyreklinik i 2007 at øge virksomhedens bruttofortjeneste.

Det viser virksomhedens regnskab for 2007, som blev offentliggjort forleden.

Årsagen hertil skal ifølge dyrlæge Poul Borch Nielsen findes i den kendsgerning, at folk i stigende grad passer bedre på deres kæledyr - Fido går ganske enkelt oftere til dyrlægen for at få denne og hin lidelse kureret.

- Lidt populært og forenklet kan man sige, at for 30 år fik hunden medicin mod sin lidelse. Virkede den ikke, blev den aflivet. I dag er dyreejere mere tilbøjelige til at betale for at forlænge hundens levetid og livskvalitet. Så vores kunder er ikke steget i antal - men de bruger flere penge på deres kæledyr, fortæller Poul Borch Nielsen.

Tendensen har været undervejs i en hel del år, og har ført til et stigende antal operationer. På klinikken i Rynkeby er man i dag oppe på fire til fem operationer - om dagen.

- Og det stiller krav til personalets faglighed. Derfor har vi ansat en ekstra veterinærsygeplejerske, fortæller Poul Borch Nielsen.

Klinikken råder i dag over fem dyrlæger og fem veterinærsygeplejersker.

Selskabet har valgt ikke at opgive sin omsætning, men bruttofortjenesten - det er omsætningen minus vareforbrug - steg fra 4,8 millioner kroner i 2006 til godt 5,2 millioner kroner i 2007.

I 2006 var der i gennemsnit ansat 11 fuldtidsmedarbejdere på klinikken - i 2007 steg antallet til 13. Det kan i regnskabet aflæses i en stigning i personaleudgifterne fra fire millioner kroner i 2006 til knap 4,5 millioner i 2007.

Selskabets egenkapital ligger ret stabilt omkring de 2,3 millioner kroner.

Fido går mere til dyrlægen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce