Festivalen sikrer fremtiden

Da årets kirsebær fredag den 18. juli ankom til havnen i Kerteminde var flere hundrede mødt op for at tage imod. Dermed startede endnu en succesfuld Kirsebærfestival.
Foto: Ole Friis

Festivalen sikrer fremtiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Inden Kirsebær- festivalen drukner i sin egen succes, skal strukturen og arbejdsfordelingen styrkes. Koor- dinator ansættes

KERTEMINDE: År for år er Kirsebærfestivalen blevet større og større. Den tre-dages festival, der for fire år siden blev skabt af en masse frivillige hænder, er blevet en succes. En tradition.

Derfor skal der nu strammes op på organisationen bag festivalen. Der skal ansættes en koordinator, og bestyrelsen er blevet udvidet.

- Vi kan drukne i vores egen succes, hvis vi ikke får gang i det nu. Nu er forsøget med en kirsebærfestival positivt afsluttet. Vi skal derfor have ansat en tovholder på deltid. Det skal være én, der tager sig af nogle af de daglige opgaver i forbindelse med festivalen, siger Else Møller, der efter tirsdagens generalforsamling i Foreningen for Kunst og kultur på Kertemindeegnen fortsætter som formand.

Arbejdsfordelingen i bestyrelsen strammes op. Det overordnede ansvar for de forskellige områder skal uddeles, og den ansvarlige skal være mere markant. Og så bliver bestyrelsen udvidet med to personer, så bestyrelsen nu tæller 10 personer.

Kerteminde Cityforening er fremover repræsenteret ved Claus Dreier, mens der står en plads ledig til Kerteminde Kommune.

På generalforsamlingen blev der også kigget lidt tilbage på festivalen i år, og særligt søndagen skal for fremtiden have mere fokus.

- Vi skal gøre det bedre om søndagen til næste år. Vi kunne mærke, at folk ikke fik tilstrækkeligt. Så vi begynder formentlig med et stort morgenbord ved fødevareteltet og får noget hyggeunderholdning på scenen på Torvet, fortæller Else Møller.

Foreningen for Kunst og kultur på Kertemindeegnen har i øjeblikket omkring 80 medlemmer, men der må gerne komme flere til.

- Medlemmer i foreningen bliver en del af fællesskabet, der står bag kirsebærfestivalen, og det betyder utrolig meget for, at kirsebærfestivalen kan fortsætte, siger Else Møller.

Festivalen sikrer fremtiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce