Fem gode kø-tilbud i Mødestedet: Fra Søren Kierkegaard til Kronprinsesse Mary


Fem gode kø-tilbud i Mødestedet: Fra Søren Kierkegaard til Kronprinsesse Mary

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bøger alle vegne
Der er er bøger over alt i Mødestedety - på borde, på stole, på gulvet, i vindueskarme. Arkivfoto:

Kerteminde: Det store årlige slaraffenland for bogelskere - Kerteminde Biblioteks Venners bogsalg i Mødestedet - åbner torsdag morgen, og så går det løs med salg af bøger indtil lørdag eftermiddag.

Salget foregår efter principperne i hollandsk auktion - det betyder, at bøgerne torsdag koster 20 kroner stykket, fredag koster de 10 kroner stykket, og lørdag frem til klokken 13 koster de fem kroner stykket. Derefter kan man lørdag frem til klokken 18 fylde bæreposer, rygsække og anhængere gratis med de tiloversblevne bøger.

Der er masser af lækkerbiskner at gå efter, uanset om man leder efter fagbøger eller skønlitteratur, nye eller gamle bøger, og der er sågar bøger både på fransk, tysk og svensk og en hel del på engelsk.

Fra det righoldige udvalg kan vi i flænge nævne dessertopskrifter i et pragtværk med titlen "Europas mesterkokke byder til bords", et skakleksikon, "Kronprinsesse Mary fortæller til Anne Wolden-Ræthinge", "Fogtdals Kunstleksikon", "Verdens Bedste operaer" og en biografi om smørrebrødsdronningen Ida Davidsen.

I den skønlitterære afdeling spænder feltet lige så bredt fra Blichers "Noveller og Fortællinger" i en smuk indbinding til Morten Ramslands "Hundehoved".

Nedenfor har vi udvalgt fem gode køtilbud:

1. Det syvende barn
Det syvende barn

Romanen af journalist Erik Valeur er på samme tid krimi og spænding, men også politisk samtidsskildring og psykologisk roman.

Den fortæller historien om syv personer, der på samme tid startede livet på samme stue på et spædbørnshjem Kongslund i 1961. Bogen, der er Erik Valeurs første roman, har modtaget en stribe priser.

2. Brødrene Karmazov
Brødrene Karmazov

Fjodor Dostojefski fortæller om tre sønner af en tyrannisk godsejer-far. Det er et blodigt familiedrama, men det er også en fortælling om skyld og soning, om moral og religion. Det er 125 år gammel verdenslitteratur i dette tilbud i tre bind udgivet af Gyldedal i 1953.

3. SAK
SAK

Bag den meget kortfattede titel gemmer sig Joakim Garffs kæmpe store biografi om filosoffen Søren Kierkegaard - oven i købet i jubilæumsudgaven fra Gads forlag. Det er værket man bare må læse, hvis man interesserer sig den mindst smule for Søren Kierkegaard, og et værk, som anmelderne var vilde med, da det udkom for lige godt et års tid siden.

4. Det danske vejr
Det danske vejr

Meteorolog Jesper Thielgaard har sammen med fotograf Janne Klerk lavet et pragtværk om Danmark i al slags vejr. Jesper Theilgaard beskriver vejrets historie fra middelalderen til i dag. Han beskriver vejrfænomener som orkaner og vejrpumper, og han beskriver de store ændringer, vi har i vente. Her er virkelig noget at hente, for dem, der gerne vil vide, hvad de snakker om, når de snakker om vejret.

5. Billed Bladet
Billed Bladet

Nogen har i 1940 og 41 været så begejstrede for ugebladet, at de har fået disse to årgange indbundet. Så her er fire bind (to bind pr. årgang) ren og ufortyndet kulturhistorie i den letbenede afdeling. Det er et tilbud, man næppe falder over en gang mere i sit liv. Da netop disse bøger er så usædvanlige og sjældne, er de anbragt i "det lille rum", hvor man finder leksika og andre opslagsværker, der koster lidt mere end den faste pris.

Fem gode kø-tilbud i Mødestedet: Fra Søren Kierkegaard til Kronprinsesse Mary

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce