Facebook-lancering blev fejret med kage

Borgmester Kasper Olesen skar facebookkagen for under stor festivitas. Foto: Peter Ammitzbøll.

Facebook-lancering blev fejret med kage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kertemindes nye facebookside skal bruges til at fortælle de positive historier fra kommunen og forbedre kommunikationen med borgerne.

Kerteminde: Der var kage til de ansatte på rådhuset, da Kerteminde fredag morgen fejrede, at nu går kommunen endelig på facebook - som en af de sidste kommuner i landet.

Til gengæld havde Kerteminde været hurtige til at få siden op at stå, da beslutningen først var truffet af Økonomiudvalget i onsdags.

- Det er dejligt at se, at der er nogle ting, der kan gå rigtigt stærkt, sagde borgmester, Kasper Olesen, inden han skar chokoladekagen med de rigtige facebookfarcer og logo for.

Den nye facebookside skal blandt andet bruges til at fortælle positive historier om Kerteminde Kommune og forbedre kommunikationen mellem rådhuset og borgerne.

- Der er mange af de ting, som vi laver som er rigtigt gode, men som vi ikke får kommunikeret ud, fortalte Kasper Olesen.

Administrationen forventer at lave cirka tre opslag om ugen og har indtil videre ikke nogen mål for, hvor mange følgere siden skal have, før den er en succes.

- Vi vil evaluere efter et år, men vi er faktisk alle overbeviste om, at det er den rigtige vej at gå, fortalte Kasper Olesen.

Den nye facebookside kommer ikke kun de borgere til gode, der er på facebook. Resterne af chokoladekagen blev nemlig stillet ned i borgerservice til de borgere, der foretrækker at møde personligt op, når de skal kommunikere med kommunen.

Første opslag på kommunens nye facebookside forventes at komme fredag eftermiddag. Det vil blive en nyhed om, at de ansatte har fået facebookkage.

Kagen var leveret af Clausens Eftf. i Kerteminde.

Facebook-lancering blev fejret med kage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce