Få indflydelse på det lokale vand og spildevand

At skaffe og sikre rent vand er en af opgaverne for Kerteminde Forsynings vand- og spildevandsselskab, hvor der er plads til to forbrugerrepræsentanter i bestyrelsen. Pr-foto

Få indflydelse på det lokale vand og spildevand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kerteminde: Direkte indflydelse på Kerteminde Forsynings vand- og spildevandselskab kan to kunder få, idet Kerteminde Forsyning netop har åbnet for opstilling til to bestyrelsesposter.

Opstilling foregår via forsyningens hjemmeside til og med 25. februar.

- Det, at deltage i bestyrelsesarbejdet, er en enestående mulighed for at komme helt tæt på vores arbejde med at sikre rent drikkevand og sunde vandmiljøer. Vi vil især opfordre ildsjæle med holdninger og værdier omkring vores fælles vand til at stille op, fortæller bestyrelsesformand i Kerteminde Forsyning, Sanne Stemann Knudsen i en pressemeddelelse.

Kundetilfredshedsmåling

Forsyningen foretager årlige kundetilfredshedsmålinger. Undersøgelserne viser stor tilfredshed med forsyningen. Men sagen om pesticid i drikkevandet, har pustet til kundernes interesse for netop vandområdet.

Forbrugervalgt bestyrelsesmedlem, Malene Loff Skræ, som har siddet i bestyrelsen de sidste fire år, fortæller:

- Jeg er selv mor til to små børn. Og det er noget, der virkelig skubber på interessen for rent drikkevand. Vi tager ofte vand for givet, men det er særdeles vigtigt, hvordan et forsyningsselskab og en bestyrelse håndterer opgaven. Den eneste betingelse for at stille op er, at man er fyldt 18 år, er myndig og kan mønstre 10 stillere.

De to nye repræsentanter, der skal findes til bestyrelsen, vil blive inviteret med på ekskursioner. Og de kan regne med at få alle de blik bag kulisserne, de måtte ønske. /EXP

Få indflydelse på det lokale vand og spildevand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce