Ewald fortid i Fjord&Bælt

Susanne Ewald var Fjord&Bæltcentrets femte direktør - nu skal centeret have sin sjette. På 13 år.
Foto: Carsten Bundgaard/Fyens Stiftstidende

Ewald fortid i Fjord&Bælt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Susanne Ewald stoppede 31. december som direktør i Fjord&Bæltcenteret. Årsagen er blandt andet Ewald ledelsesstil.

- Fjord&Bælt er uden direktør. Efter gensidig aftale er Susanne Ewald fratrådt sin stilling med udgangen af december, fortæller Ib Rasmussen, der sætter sig i direktørstolen som afløser, indtil en ny bliver ansat.

- Det bliver ikke på fuld tid. Jeg tager mig af den overordnede ledelse, mens økonomichef Lene Møller Nielsen tager sig af den daglige ledelse.

Ib Rasmussen vil blandt andet bruge sin tid på at kigge nærmere på dagligdagen i Fjord&Bælt.


Årsagen til Susanne Ewalds fratræden findes blandt andet i hendes ledelse af personalet. Med et brev til centrets bestyrelse har personalet gjort opmærksom på, at de ikke var tilfreds med stilen.

- Bestyrelsen har fået et brev om, at personalet ønskede en anderledes ledelsesstil end den, der blev praktiseret. Det er noget, som har stået på i et stykke tid, men organisationen har været loyal over for deres chef. Jeg har først for nylig fået kendskab om det, siger Ib Rasmussen.

Selv siger Susanne Ewald:

- Det er foregået helt stille og roligt for alle parter, men det er svært, når man altid skal suge på lappen og sige nej til det, personalet vil.

- Jeg havde håbet på, at der var flere udviklingsmuligheder, men der er ingen penge i øjeblikket, og derfor er det også svært at give personalet udviklingsmuligheder. Det er ærgerligt, for Fjord&Bælt trænger til et løft - og det havde jeg selvfølgelig håbet på at kunne være med til at give det.
Fakta
Læs mere i Fyens Stiftstidende onsdag

Ewald fortid i Fjord&Bælt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce