Et travlt år for gildet

Gildemester Aase Windeballe afløses af Lisbeth Aavang Jensen i Sct Georgs Gildet Kerteminde. Privatfoto.

Et travlt år for gildet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sct. Georgs Gildet i Kerteminde har netop overstået sit årlige gildeting i Danehofhytten. Her blev der gjort status over 2017.

Kerteminde: Sct. Georgs Gildet i Kerteminde har netop afviklet sit årlige Gildeting i Danehofhytten i Kappendrup. 33 "gamle" spejdere indledte med gule ærter og biksemad, inden gildemester Aase Windeballe tog de fremmødte med tilbage gennem et år med masser af møder og aktiviteter.

Udover den almindelige mødeaktivitet i Kulturhus Fjorden, som grupperne på skift står for, har gildet været på sommertur til Fanø med besøg på den store dragefestival, Nordby og Sønderho.

Gildet har besøgt Østfyns Produktionsskole, hvor forstander Karsten Holm Jensen fortalte om skolen og de unge mennesker - og de udfordringer, der ligger i at drive produktionsskole.

Gildet har været medarrangør af et stort spejderløb for de fynske spejdere, stillet op med tombola ved sommerens kræmmermarked og afviklet loppemarked ved Spejderhuset. Overskud fra aktiviteterne er doneret til blandt andre Onsdagsklubben, SOS-Børnebyerne og Danmarksindsamlingen.

Skatmesteren Jonna Hansen og kansleren John Espersen modtog begge genvalg på gildetinget, mens gildemester Aase Windeballe afløses af Lisbeth Aavang Jensen./EXP

Et travlt år for gildet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce